Yes, ik ben VADER.... wat nu?

Ontdek wat je als (aanstaande) vader voor je baby kan betekenen tijdens deze praktische training!
Schrijf je nu in en ontvang het GRATIS boek van Robin van Tilburg!
Als (aanstaande) vader komt er veel op je af. Want hoe doe je dat eigenlijk, vader worden? Hoe kun je de beste zorg bieden aan je kind en vanaf dag één bouwen aan een goede hechtingsrelatie? En hoe zorg je ervoor dat je samen met je partner, als team, de beste start creeert? Tijdens deze waardevolle én praktische training leer je onder andere:

"Het is tof om te horen wat je als vader al voor een pasgeborene kan betekenen!"

Samen met Robin van Tilburg, oprichter van VADERmagazine en auteur van het boek ‘Kickstart je vaderschap’ geven we een cursus die je als (aanstaande) vader het vertrouwen geeft om je als vaderschap vorm te geven. Met praktische tips, persoonlijke verhalen en de laatste wetenschappelijke inzichten op het gebied van babycommunicatie ben je klaar om het ouderschap een kickstart te geven!

Na de training:

Wanneer kan ik het beste de cursus volgen:

De training is bij uitstek geschikt voor aanstaande vaders, of tot ongeveer vier maanden na de geboorte. Je partner is ook van harte welkom bij deze training!

Live online via Zoom

Max 20 ouderparen

E 34,- partner gratis

Inschrijven voor de training

Wil je meer informatie of heb je een vraag, neem gerust contact op!
Filters Sort results
Reset Apply
Datum
Woensdag 26 Jan. | 19.30 – 21.30 | Yes, ik ben (aanstaand) VADER!​

Fijn om een ervaren vader te horen hoe hij het deed.

Ik vind het (aanstaande) vader-schap best spannend maar dit heeft me een stuk rust en zelfvertrouwen gegeven!

Superleuk om die lichaamstaal te leren

Jessica liet met videobeelden zien wat de betekenis van de lichaamstaal van een baby is. Ontzettend interessant.

Babytaal - wat een uitkomst!

We kregen een introductie van de Babytaal zodat je de huiltjes van je baby kunt herkennen. We gaan nu de cursus volgen.

Veel gestelde vragen

De training is gericht op de praktijk. Alle inzichten die je op doet kun je direct toepassen in contact met je baby. Het herkennen van de geluiden vergt wel wat oefening maar al doende leert men!

Sinds de allereerste cursus die Contact in Beeld geeft, wordt er altijd een evaluatieformulier aan de ouders gestuurd zodat we goed op de hoogte zijn of de cursus aansluit op de behoefte van de deelnemers. In de testimonials kun je teruglezen hoe andere ouders de training hebben ervaren. Ouders scoren deze training gemiddeld met een cijfer tussen de 8 en de 10 🙂

Je kunt geen replay van deze training krijgen. 

Gelukkig wordt in de evaluatieformulieren met enige regelmaat gemeld dat de training langer had mogen duren. Er is nog geen enkele ouders geweest die genoemd heeft dat de training te lang duurde. 

Alle ouders kunnen tijdens de training hun algemene vragen stellen. Wanneer je graag uitgebreid antwoord wilt op vragen die je hebt over jouw situatie, dan kun je een afspraak maken met Jessica. In een 2,5 uur durend consult denkt zij met je live of online mee, helpt je op weg of verwijst je door naar een passende hulpverlener. Voor veel ouders heel helpend. 

Je mag foto’s maken van de sheets die worden gebruikt in de training. Het opnemen van de videobeelden of de presentatie is niet toegestaan. De sheets worden niet gedeeld. 

Soms ben je een ouder én babyprofessional. In de rol van ouder ben je van harte welkom! Voor professionals zijn er trainingen die zijn gericht op het werken met ouders van jonge baby’s en kinderen. Dus in de rol van professional ben je daar welkom. 

Je hoeft niet handig te zijn met computers om deel te kunnen nemen aan de training. Je krijgt een link toegestuurd van Zoom en als je daar op klikt dan werkt het bijna automatisch! Het fijne is dat je vooraf aan de training de Zoom-link al even kunt uit proberen om te zien of hij bij jou ook goed werkt.
Het is wel van belang om een goede internetverbinding te hebben. 

Deze training kun je niet in termijnen betalen. Wanneer je je inschrijft betaal je ook gelijk de waarde van de training.