Waarom huilt mijn baby zó veel?

Webinar voor ouders om meer te weten te komen waarom baby’s huilen.

"Ik had geen idee dat mijn pittige bevalling ook impact op onze baby had!"

Het huilen en de zorg voor je kleine put je uit maar je weet niet hoe je het tij kunt keren terwijl je hunkert naar ontspanning, rust en vooral een blije baby? Anniek Wester en Jessica Boerema hebben vele ouders gezien die met dezelfde vragen rondliepen en besloten samen een webinar aan te bieden om ouders te kunnen helpen de oorzaken van het huilen te kunnen duiden en wat je kunt doen om je baby te helpen.

Na het webinar:

Live online via Zoom

Max 20 ouderparen

E 22,- partner gratis

Inschrijven voor de training

Wil je meer informatie of heb je een vraag, neem gerust contact op!
Filters Sort results
Reset Apply
No results found. Clear filters and try again?
Dit webinar geeft je de eerste zet naar een rustige en ontspannen gezinssituatie waar jullie optimaal van elkaar kunnen genieten!

Veel gestelde vragen

De training is gericht op de praktijk. Alle inzichten die je op doet kun je direct toepassen in contact met je baby. Het herkennen van de geluiden vergt wel wat oefening maar al doende leert men!

Sinds de allereerste cursus die Contact in Beeld geeft, wordt er altijd een evaluatieformulier aan de ouders gestuurd zodat we goed op de hoogte zijn of de cursus aansluit op de behoefte van de deelnemers. In de testimonials kun je teruglezen hoe andere ouders de training hebben ervaren. Ouders scoren deze training gemiddeld met een cijfer tussen de 8 en de 10 🙂

Je kunt geen replay van deze training krijgen. 

Gelukkig wordt in de evaluatieformulieren met enige regelmaat gemeld dat de training langer had mogen duren. Er is nog geen enkele ouders geweest die genoemd heeft dat de training te lang duurde. 

Alle ouders kunnen tijdens de training hun algemene vragen stellen. Wanneer je graag uitgebreid antwoord wilt op vragen die je hebt over jouw situatie, dan kun je een afspraak maken met Jessica. In een 2,5 uur durend consult denkt zij met je live of online mee, helpt je op weg of verwijst je door naar een passende hulpverlener. Voor veel ouders heel helpend. 

Je mag foto’s maken van de sheets die worden gebruikt in de training. Het opnemen van de videobeelden of de presentatie is niet toegestaan. De sheets worden niet gedeeld. 

Soms ben je een ouder én babyprofessional. In de rol van ouder ben je van harte welkom! Voor professionals zijn er trainingen die zijn gericht op het werken met ouders van jonge baby’s en kinderen. Dus in de rol van professional ben je daar welkom. 

Je hoeft niet handig te zijn met computers om deel te kunnen nemen aan de training. Je krijgt een link toegestuurd van Zoom en als je daar op klikt dan werkt het bijna automatisch! Het fijne is dat je vooraf aan de training de Zoom-link al even kunt uit proberen om te zien of hij bij jou ook goed werkt.
Het is wel van belang om een goede internetverbinding te hebben. 

Deze training kun je niet in termijnen betalen. Wanneer je je inschrijft betaal je ook gelijk de waarde van de training.