Wat vertelt mijn baby?

Training voor ouders

Een 2 uur durende training om je (aanstaande) baby optimaal te gaan begrijpen.
Wil jij je graag zeker voelen als jonge vader of moeder en/of herken jij je in de onderstaande vragen?
Deze training geeft je zelfvertrouwen en helpt je jouw baby nog beter te leren kennen!

"Door de videobeelden begrijp ik nu wat mijn dochter verteld met haar lichaamstaal"

Na de training:

Wanneer kan ik het beste de cursus volgen:

Sommige ouders vinden het fijn om de training te volgen voordat de baby er is. Zij vinden het prettig om in de periode van de zwangerschap zoveel mogelijk informatie verzamelen. 

Andere ouders vinden het veel leuker om deel te nemen aan de training als de baby er is. Ze hebben hun eerste ervaringen opgedaan in het contact maken met de baby en het verzorgen en al doende ontstaan er vragen over het gedrag van hun kleine en is het dan voor hen het perfecte moment om zich in te schrijven. 

De laatste categorie ouders meldt zich aan als zij zich onzeker beginnen te voelen in hun ouderschap omdat de baby bijvoorbeeld veel huilt. Geregeld is de training helpend genoeg om weer het vertrouwen in je rol als ouder te hervinden maar wat mij betreft kom je liever vóór problemen zich aandienen!

Volg de training op het moment dat jij er klaar voor bent en er zin in hebt.
Het gaat je gegarandeerd veel inzichten en zelfvertrouwen geven!

Live online via Zoom

Max 6 ouderparen

E 34,- partner gratis

Inschrijven voor de training

Filters Sort results
Reset Apply
Datum
Nieuwe datum volgt | 19:30 – 21:30 uur | Wat vertelt mijn baby?

Ik heb de gebruiks- aanwijzing gevonden!

De training heeft me inzicht gegeven in waarom baby's huilen en wat je kunt doen om je baby te troosten als hij ontroostbaar lijkt.

Ik begrijp nu wat ik tegen onze dochter kan zeggen

Doordat ik ga praten met onze dochter en bijvoorbeeld vertel wat ik ga doen, merk ik nu dat dat ze veel meer ontspannen is.

De uitleg over lichaamstaal vond ik zó leuk!

Ik voelde me heel erg bevestigd dat ik ituitief al veel dingen goed doe. De training maakt je bewust waarom je iets wel/niet goed doet.

Veel gestelde vragen ouders

De training is gericht op de praktijk. Alle inzichten die je op doet kun je direct toepassen in contact met je baby. Het herkennen van de geluiden vergt wel wat oefening maar al doende leert men!

Sinds de allereerste cursus die Contact in Beeld geeft, wordt er altijd een evaluatieformulier aan de ouders gestuurd zodat we goed op de hoogte zijn of de cursus aansluit op de behoefte van de deelnemers. In de testimonials kun je teruglezen hoe andere ouders de training hebben ervaren. Ouders scoren deze training gemiddeld met een cijfer tussen de 8 en de 10 🙂

Je kunt geen replay van deze training krijgen. 

Gelukkig wordt in de evaluatieformulieren met enige regelmaat gemeld dat de training langer had mogen duren. Er is nog geen enkele ouders geweest die genoemd heeft dat de training te lang duurde. 

Alle ouders kunnen tijdens de training hun algemene vragen stellen. Wanneer je graag uitgebreid antwoord wilt op vragen die je hebt over jouw situatie, dan kun je een afspraak maken met Jessica. In een 2,5 uur durend consult denkt zij met je live of online mee, helpt je op weg of verwijst je door naar een passende hulpverlener. Voor veel ouders heel helpend. 

Je mag foto’s maken van de sheets die worden gebruikt in de training. Het opnemen van de videobeelden of de presentatie is niet toegestaan. De sheets worden niet gedeeld. 

Soms ben je een ouder én babyprofessional. In de rol van ouder ben je van harte welkom! Voor professionals zijn er trainingen die zijn gericht op het werken met ouders van jonge baby’s en kinderen. Dus in de rol van professional ben je daar welkom. 

Je hoeft niet handig te zijn met computers om deel te kunnen nemen aan de training. Je krijgt een link toegestuurd van Zoom en als je daar op klikt dan werkt het bijna automatisch! Het fijne is dat je vooraf aan de training de Zoom-link al even kunt uit proberen om te zien of hij bij jou ook goed werkt.
Het is wel van belang om een goede internetverbinding te hebben. 

Deze training kun je niet in termijnen betalen. Wanneer je je inschrijft betaal je ook gelijk de waarde van de training.