Wanneer je een pasgeboren baby hebt, kan het gebeuren dat je graag een roze wolk wilt ervaren maar dat dit niet lukt. Bijvoorbeeld omdat je baby weinig slaapt, veel huilt of onrustig is. Het is als ouder(s) op deze momenten soms lastig om in jezelf te blijven geloven en rustig te blijven. De adviezen vliegen je om de oren maar niets blijkt te helpen.

Hulp bij baby huilen, baby slapen en eten

Zit jij ook met je handen in het haar omdat je de ontspanning terug wilt maar niet weet hoe?

Een babyconsult kan dan heel prettig zijn! Ik kom bij je thuis om samen te kijken naar je baby en te ontdekken wat hij/zij nodig heeft om (weer) rustig en ontspannen te worden. Het opnemen van videobeelden van de baby kan hierbij helpend zijn en verheldering geven over wat je baby wil vertellen. Daarnaast kijken we welke factoren er nog meer mee kunnen spelen waardoor deze situatie is ontstaan of niet doorbroken kan worden. Hierbij kan je denken aan bijvoorbeeld een vroeggeboorte, een geboortetrauma, ziekte of stress als (mede-) oorzaak. 

Het eerste kennismakingsgesprek neemt ongeveer 120 minuten in beslag. Vervolgconsulten duren 60 minuten.

Is je baby jonger dan 3 maanden? Dan is het ook een optie om te kiezen voor de cursus Dunstan Babytaal waarin je de 5 meest voorkomende babyhuiltjes leert herkennen die baby's vooral de eerste 4 maanden nog veel laten horen!

In verband met het Corona-virus is het ook mogelijk om via beeldbellen een consult aan te vragen. Kosten voor een consult zijn hierdoor verlaagd (zie tarieven).