baby

Pasgeboren baby's maken vanaf geboorte geluiden (huiltjes) met een hele specifieke betekenis. Een geluid voor o.a. honger, moe, een boertje dat dwarszit, darmkrampjes en ongemak. Deze geluiden zijn gebaseerd op reflexen van baby's. Wanneer je baby bijvoorbeeld honger heeft zal hij gaan zuigen (reflex).

Wil je een zwangere vriend(in) of je partner verrassen met een origineel zwangerschaps- of kraamcadeau?

De cursus Dunstan Babytaal kun je cadeau geven!

Hoe fijn kan het zijn om samen met vrienden of vriendinnen die ook ouder zijn, te delen hoe het met je kinderen gaat en ervaringen over de opvoeding te delen!? Soms zit je in een dip maar krijg je inspiratie door te tip van een andere ouder en kun je weer door. Soms inspireer jij een vader of moeder uit de buurt die daardoor weer op een positieve manier naar zijn kind kan kijken.

Contact in Beeld kan aan de hand van levendige en leuke videobeelden een workshop geven over kindertaal. Hierbij wordt aan de hand van de video-interactiemethode belicht hoe interactie met een kind verloopt en hoe de betekenis van lichaamstaal geinterpreteerd kan worden.

Contact in Beeld biedt verschillende mogelijkheden om thema’s  met betrekking tot kinderen en interactie in de vorm van bijvoorbeeld een lezing, workshop of ouderavond te belichten.