baby

Pasgeboren baby's maken vanaf geboorte geluiden (huiltjes) met een hele specifieke betekenis. Een geluid voor o.a. honger, moe, een boertje dat dwarszit, darmkrampjes en ongemak. Deze geluiden zijn gebaseerd op reflexen van baby's. Wanneer je baby bijvoorbeeld honger heeft zal hij gaan zuigen (reflex).

Wil je een zwangere vriend(in) of je partner verrassen met een origineel zwangerschaps- of kraamcadeau?

De cursus Dunstan Babytaal kun je cadeau geven!

Hoe fijn kan het zijn om samen met vrienden of vriendinnen die ook ouder zijn, te delen hoe het met je kinderen gaat en ervaringen over de opvoeding te delen!? Soms zit je in een dip maar krijg je inspiratie door te tip van een andere ouder en kun je weer door. Soms inspireer jij een vader of moeder uit de buurt die daardoor weer op een positieve manier naar zijn kind kan kijken.

Kortdurende video-hometraining is een vorm van thuishulp voor ouders met een kind(eren) in de leeftijdscategorie van 0 t/m 12 jaar. Met behulp van videobeelden krijg je (weer) zicht op dat wat je kind nodig heeft om zich gelukkig  te voelen en zich gezond te ontwikkelen.

Contact in Beeld kan aan de hand van levendige en leuke videobeelden een workshop geven over kindertaal. Hierbij wordt aan de hand van de video-interactiemethode belicht hoe interactie met een kind verloopt en hoe de betekenis van lichaamstaal geinterpreteerd kan worden.

Contact in Beeld biedt verschillende mogelijkheden om thema’s  met betrekking tot kinderen en interactie in de vorm van bijvoorbeeld een lezing, workshop of ouderavond te belichten.