Het uurtarief van een babyconsult is €60,- inclusief btw. 

Voor een babyconsult intake wordt 1,5 uur in rekening gebracht (duur consult = gemiddeld 2 uur).

De intake, de kennismaking, bestaat uit het inventariseren van de hulpvraag, het beloop van de ontwikkeling van de baby tot nu toe en inzicht krijgen in het algemeen welzijn van baby en de ouders. 

Contact in Beeld zal vervolgens samen met ouders een afgestemd plan van aanpak bespreken.

Vervolgconsulten duren 60 minuten.

In verband met het Coronavirus zullen er tot nader bericht alleen consulten via beeldbellen plaatsvinden. Kosten van het uurtarief zijn hierdoor verlaagd naar E45,- per uur inclusief btw.

Kosten voor de cursus Dunstan Babytaal bedraagt E35,- per ouder of ouderpaar (groepsverband - minimaal 3 en maximaal 5 ouderparen).

Wil je de cursus aan huis krijgen? De cursus Dunstan Babytaal aan huis bedraagt E80,- (inclusief reiskosten binnen een straal van 20 km van Groningen).

Kosten voor deskundigheidsbevordering voor professionals worden altijd in overleg met de persoon of instelling overeengekomen. Tarieven zijn afhankelijk van duur en/of aantal personen die deelnemen.

Het uurtarief van Contact in Beeld is E60,- inclusief btw. Voor een consult K-VHT wordt 1,5 uur in rekening gebracht.

Een consult bestaat uit het maken van een filmopname, het maken van een micro-analyse door Contact in Beeld en het terugkijkgesprek (60 minuten). Aan het kennismakingsgesprek zijn geen kosten verbonden.

Kosten voor workshops worden altijd in overleg met de persoon of instelling overeengekomen. Tarieven zijn afhankelijk van duur en/of aantal personen die deelnemen aan de workshop.

Wanneer een gezin/instelling buiten een straal van 20 kilometer buiten het centrum (Stadsweg) van Groningen woont, worden er reiskosten berekend van 0,20 cent per kilometer (1x retour). Het aantal kilometers wordt berekend via anwb-routeplanner.

Videobeelden die door Contact in Beeld gemaakt zijn voor specifieke doeleinden zoals bijvoorbeeld video-hometraining, zijn het bezit van ouders. Ze worden nooit aan derden getoond. Opnames worden alleen voor andere doeleinden gebruikt als ouders hiervoor schriftelijke toestemming hebben gegeven.

 

Informeer jezelf door onderstaande privacyverklaring door te nemen (25-05-2018):

 

Neem contact op met je zorgverzekeraar om te kijken of je in aanmerking komt voor een vergoeding voor de kortdurende video-hometraining.