baby

Uniek CadeauLaat ouders beleven hoe het is om de taal van hun eigen baby te leren kennen! Met het Kraamcadeau Contact in Beeld zal een professional met behulp van videobeelden ouders alles vertellen over de betekenis van de grappige en bijzondere taal van de baby.

Ben je ook zo benieuwd wat het gebrabbel en de bewegingen van je baby precies betekenen? Baby Babbel is het cadeau om hier achter te komen!

Wat vertelt je peuter precies met zijn praatjes en gebaren? Peuter Praat is het cadeau om hier achter te komen!

Wat vertelt je kleuter precies met zijn geklets en gebaren? Kleuter Klets is het cadeau om hier achter te komen!

Kennismaking:

Nadat je een afspraak hebt gemaakt met Contact in Beeld, komt er een professional bij je thuis om kennis te maken en mooi videomateriaal op te nemen met jouw kindje in het middelpunt. Als er voldoende materiaal is opgenomen dan wordt er een nieuwe afspraak gemaakt om samen naar de beelden te kijken.

Analyse:

Het videomateriaal wordt geanalyseerd door de professional. De leukste beeldfragmenten met de meest mooie momenten van contact en lichaamstaal worden geselecteerd en bewerkt tot een prachtige dvd.

Gesprek:

Samen met de professional ga je naar de videobeelden kijken. Je krijgt te zien en te horen op welke manier jouw kindje contact maakt en wat de betekenis is van zijn of haar lichaamstaal.

Bestellen...

Alle cadeaus van Contact in Beeld kosten E128,- inclusief BTW.  
Dit bedrag is inclusief: kennismaking + filmen (45 min), analyse- en DVD maken (180 min), het terugkijkgesprek (60 a 90 min) en verzendkosten.

Kosten voor de Dunstan Babytaal Cadeaubon is E65,- inclusief BTW.

Reiskosten worden alleen berekend als een gezin buiten een straal van 20 km. buiten het centrum van Groningen woont. De kosten hiervoor bedragen 0,20 c.p/km (1x retour).

Voor het bestellen van cadeaus bij Contact in Beeld, mail je de volgende gegevens naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. :